вторник, 13 января 2015 г.

Як не пошитися з вишиванкою в "дурні"

   В світлі останніх подій стало дуже популярним носити народний український одяг. Але далеко не кожен знає, що існує багато нюансів не враховують сучасні виробники, модельєри та стилісти. В результаті замість користі від оберегу ми отримуємо негативні наслідки навіть не здогадуючись про вплив давніх, дуже сильних енергій, контроль над якими втраченій вже декілька поколінь. 


Моя власна подорож до таємничого світу традицій пов’язаних з вишиванкою почалася рік тому. Дуже хотілося пошити вишиванку для доньки та сорочечку для хрещення сина, але не як-небудь – за всіма правилами та ритуалами. Не дарма ж говорять: зустрічають за одежею, а на моє переконання не тільки люди, а й вищі сили, як би їх не називали. Минуло багато часу, але вишиванок своїм дітям я так і створила, про що зовсім не жалкую!  Виявляється: маленькі діти (особливо до року) не мали на одязі оберегів, все просто зшивалося білими нитками, так само, як у волхвів або покійників, щоб не завадити переходу між світами. Обереги стримують певну енергію, тому необхідно зачекати для закріплення у явному вимірі, а не кутати дитину з пелюшок у знаки, які також треба вміти читати.


Одягати вишиванку потрібно ,але так само потрібно розумітися на тонкощах таких як: колір, орнамент, крій та вік власника. Кожен з перерахованих критеріїв містить закодовану інформацію, як наприклад татуювання, чи ДНК. До речі, вчені давно довели схожість орнаменту вишиванок із структурою останнього, що дуже впливає на наш організм  в цілому. Залишається лише здогадуватись про дію китайських вишиванок, які набули широку аудиторію використання серед зірок. В минулому кожна вишита сорочка відрізнялася від інших, винятком були лише перешиті орнаменти надбані щасливими жінками свого роду.


Отже в наступних частинах розглянемо   кольор та вікові тонкощі крою і гендерні особливості  вишиванок, щоб уникнути негативних енергетичних наслідків після вибору вишиванки.    



4 комментария:

  1. Виктория, начало цикла статей о вышиванках очень заманчивое. Это нужно же было найти фото звезд в "инкубаторских" блузках ))))) Меня заинтересовал такой момент - при ручной вышивке передается энергетика вышивальщицы, энергетика символов и т.д., а те символы, которые вышивал станок имеют такое же влияние?

    ОтветитьУдалить
  2. Энергия символов вышитых машинным способом однозначно сохраняется, это как татуировка: передача закодированной информации, но живой человек вкладывает намного больше. Это замечательная идея для одной из статей!

    ОтветитьУдалить
  3. В скором времени опубликую также перевод статей на русский язык

    ОтветитьУдалить